След 95 години Оскарите са най-известните награди за филми на всички

...
След 95 години Оскарите са най-известните награди за филми на всички
Коментари Харесай

Фарс на Оскарите! Ето ги най-лошите водещи

След 95 години Оскарите са най-известните награди за филми на всички времена. Кинокритици, както и кинолюбители  по целия свят чакат с неспокойствие да видят кой артист ще вземе статуетката в избраната категория.

Кои обаче са допустимо най-лошите водещи на наградите през годините? По-долу ще покажем топ три на най-зле представилите се лица, които са дирижирали премиите " Оскар ":
-->
3. Дейвид Летърман през 1995 година:

Това, да намериш забавен водещ на премиите, е доста сложен развой. Понякога той изиграва неприятна смешка на уредниците, дори ако са поставили лице, като сполучливия комедиант, телевизионен водещ и артист Дейвид Летърман. Неговото водене през 1995 година бива несъмнено като “най – скучното и неловкото ” в историята на премиите. Тогава той вкарва неудобен комизъм и забравя репликите си от самото начало. Това го поставя на трето място в класацията.

2. Джеймс Франко и Ан Хатауей през 2011 година.

През 2010 година Алек Болдуин и Стив Мартин водят премиите с огромен триумф. За това уредниците вземат решение да показват друго дуо, което да показва " Оскарите " на идната година. Това са Джеймс Франко и Ан Хатауей. Оказва се, че сред двойката няма никаква “химия ”. Хатауей показва безсрамие, а Франко “блести ” с несъответстваща усмивка. Тези две неща, а и доста други, вършат самата церемонията “исторически неловко прекарване ”, като ги слага на второ място за най-лоши водещи на Оскарите за всички времена.

1. Сет Макфарлън през 2013 година

Създателят на анимацията за възрастни “Family Guy ” печели наградата, като той води Оскарите посредством типичния си характерен комизъм, който не се харесва на публиката. Той е комбиниран с песни и танци, като се майтапи с актриси, които са се показвали топлес през годините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР